Любовта не знае граници! Попитайте Гарбине Мугуруса, която има една от

...
Любовта не знае граници! Попитайте Гарбине Мугуруса, която има една от
Коментари Харесай

Любов от пръв поглед за Мугуруса и нейната половинка в живота

Любовта не знае граници! Попитайте Гарбине Мугуруса, която има една от най-интересните любовни истории в тениса. Миналата година тя се сгоди за мъжа на живота си Артур Борхес, който е и най-големият ѝ фен.

Борхес постоянно беше забелязван да приветства Мугуруса от трибуните по време на нейните мачове. Но любовта им несъмнено е от пръв взор. Поне за нея.

След като се сгодиха през предходната година, тенисистката разкри, че възнамеряват да минат под венчилото през октомври 2024 година

Той е шеф в компания за дрехи, която прави костюми по поръчка посредством персонални срещи. Преди да стартира тази активност, Артур Борхес е бил модел. Роден е в Испания, само че е живял най-вече във Финландия.

Първата им среща е доста инцидентна. Мугуруса и Борхес се срещат на Откритото състезание на Съединени американски щати през 2021 година и това е обич от пръв взор за двамата, откакто се срещат на улицата.

 „ Хотелът ми беше покрай Сентръл парк и ми беше скучно, тъй че взех решение да отида на разходка. Излизам и го срещам на улицата. Изведнъж той се обръща и споделя: „ Успех на Откритото състезание на Съединени американски щати. И тогава си споделих: Той е толкоз хубав “, показа самата Мугуруса.

Всичко останало е просто любов…
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР